Informatat e nevojshme mbi profilin e Devolli Corporation, Të gjitha informatat rreth korporatës, misionit, historikut dhe vlerat e kompanis mund ti gjeni këtu...

Devolli Princ Kafe

Follow Us:

Prince

Strong & Rich

Prince Kafe Turke

Një Çështje e Shijes

Që nga viti 2002 Devolli Princ Caffe ka bashkëpunuar me prodhues të kafeve nga e gjithë bota për përzgjedhjen me përpikëri të kokrrave më të mira Arabike. Fabrika moderne është e pajisur me teknologji më cilësore Italiane për prodhim të kafesë.

Në fabrikë të Pejës, pjekja tradicionale dhe kontrolli i kualitetit i japin kafesë një shije të përkryer. Paketimi adekuat mbron aromën karakteristike dhe e ruan për një kohë të gjatë. Në këtë mënyrë Devolli Princ Caffe është një markë e cila i josh konsumatorët me kafe të posaçme për shije të preferuar: shtëpi apo kafene.

Devolli

Prince Kafe Turke

Lezet

Shijshëm

PRODHUARË ME DASHURI

Devolli Princ Caffe është një markë e cila i josh konsumatorët me kafe të posaçme për shije të preferuar: shtëpi apo kafene.

Devolli Prince Caffee

SHIKO PRODUKTET TONA